Читаємо дітям про війну


«Читаємо дітям про війну» – таку назву має акція, присвячена 72-річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, яка стартувала в нашій книгозбірні 3 травня.



Працівники бібліотеки для голосного читання юним книголюбам – учням БНВО «ЗОШ№15 – ДЮСОК» підготували найкращі оповідання, уривки з прозових та поетичних творів українських письменників: Юрія Збанацького, Юрія Яновського, Кузьми Гриба, Дмитра Ткача, Лариси Письменної, Григора Тютюнника, Бориса Комара, Анатолія Давидова, Григорія Кирилюка, Павла Ковальова та твори письменників-краян Андрія Гудими,  Анатолія Гая.

Ксенія Гнуда та Юлія Сидоренко доступно розповіли маленьким читачам про мужність і героїзм Великого народу, який вистояв і переміг у страшній війні 1941-1945 років.









Патріотизму не вчать, його виховують: у сім’ї, школі, бібліотеці. Тому особливу увагу наша книгозбірня приділяє патріотичному вихованню, щоб юне покоління знало історичну ціну сьогоднішнього дня.

1 коментар:

  1. Шановні працівники селищної бібліотеки хочемо щиро подякувати за чудово проведену акцію "Чтаємо дітям про війну."За гарно підібрану патріотичну літературу для голосних читань дітям молодшої шкільної ланки. З роси і води ВАМ!!! Вчителі-класоводи школи №15.

    ВідповістиВидалити