Творчі канікули

Увага! Оголошено Всеукраїнський дитячий літературний конкурс
    «Творчі канікули» 

Результат пошуку зображень за запитом "підліток пише твір картинка"Дорогі друзі!    
Вітаємо вас із закінченням навчального року та початком довгоочікуваних літніх канікул! Попереду три місяці, насичені яскравими подіями, незабутніми враженнями, цікавими зустрічами. І нам дуже хотілося б, щоб частинкою свого літа, своїх роздумів та фантазій ви поділилися з нами. Тому ми вирішили додати до ваших канікул ще трошки творчості. І чекаємо від вас - талановитих, натхненних та азартних - літературних шедеврів. 
Щирих, сміливих, ліричних або прагматичних, можливо — філософських або безтурботно-сонячних. Про що писати? Про все!


Умови конкурсу
У конкурсі беруть участь діти, підлітки та читачі юнацького віку 
у 2-х вікових категоріях:
читачі 11-13 років;
читачі 14-18 років.
КОРОТКО ПРО НОМІНАЦІЇ

     1. «Знайомтеся — це ми!»

Результат пошуку зображень за запитом "підліток пише твір картинка"Що ми чекаємо від вас у цій номінації? А саме вас і чекаємо. Таких різних за характером, із різними уподобаннями, зі шкільними історіями, ми хочемо подивитися на вас — сучасних дітей — очима ваших ровесників. Можливо це допоможе дорослим краще зрозуміти ваші пріоритети, а, можливо, читаючи ваші твори, вони (ми) згадаємо і своє дитинство?

     2. «Так, я люблю Україну»

Результат пошуку зображень за запитом "діти на говерлі картинка"Ми вважаємо, що у цьому розділі будь-які рамки зайві. Так. Ми її любимо! І для кожного з нас є щось своє сильне та тендітне, те, що викликає радість та надію, і те, що є і залишиться драматичним, сумним у нашій любові до України. Вона у всіх на вустах. Але для нас — завжди у серці.



     3. «Природа — джерело натхнення та краси»

Результат пошуку зображень за запитом "озеро синевир"Тут відкриваємо безмежний простір для ліриків, яких надихає природа рідного краю (і не тільки рідного), для тих, хто вміє розрізняти тихенький голос листя у шелесті вітру. Малювати пейзажі без пензля та олівця… Отже, ви зрозуміли — природа і ще раз природа.

    
 4. «І в кожному із нас уже живе філософ!»

Результат пошуку зображень за запитом "підліток 15 років"Може, правда, ще зовсім маленький і несміливий, але він так прагне розповісти про власне відчуття світу, про розуміння сенсу та мети життя, поділитися своїми думками вголос. Ласкаво просимо і чекаємо від вас твір (поезію), роздум (можна у віршах) про… А про все, що вас турбує, про все, що не дає вам зоряними ночами спати.


    5. «Моя майбутня професія»

Результат пошуку зображень за запитом "підліток 15 років"Досить серйозно. Ви вже задумувалися про те, ким станете? Так щоб дійсно вибрати те, що потрібно саме вам. А може ви якраз у цей момент обираєте, що саме стане вашим основним заняттям у дорослому житті? Поділіться з нами, нам СПРАВДІ дуже цікаво!

     


6. «Безмежний світ моєї уяви»

Результат пошуку зображень за запитом "підліток 15 років"Тут ніби все зрозуміло? Це все — ваша уява! Казки, фентезі, вигадки. Ніяких меж. Ваша сміливість, ваші світи, ваші найпримхливіші мрії можуть здійснитися у ваших оповіданнях.

    



 7. «Далі буде» ? Ні, «далі» — вже є!» …

Результат пошуку зображень за запитом "діти з книжковими героями картинка"Тут ми чекаємо на справжніх книгоманів, які так вживаються у літературні сюжети та книжкові пригоди своїх улюблених героїв, що перегортаючи останню сторінку книжки, зітхають — а як же так!! Хочу ще…!!! Хочу більше пригод, хочу знати, що сталося далі з моїми улюбленими героями! Фанфік? Так! Отже, улюблена книга, улюблені герої … і ваше продовження!!

       Шановні юні поети та прозаїки! 
Чекаємо на ваші роботи до 1 вересня.



 Пов’язане зображення

0 коммент.: