Мелодії сердець

14 лютого – День святого Валентина. Це дуже давнє і прекрасне свято щирої любові та дружби, яке відзначають у всьому світі. Спеціальні вітальні листівки-валентинки у вигляді сердечок, повітряні кульки-сердечки, знаки уваги, квіти, іграшки та солодощі – все це з любов’ю і ніжністю готують і дарують тим, кого люблять усім серцем.
Для широкого загалу користувачів працівники книгозбірні №3 в читальній залі створили креативну виставку-валентинку «Мелодії сердець». На ній листівки, зроблені власноруч, паперові звірятка, виготовлені із сердечок, золоте дерево кохання.


«Прийшла любов непрохана й неждана» – така назва виставкаи поезій про кохання. Бібліотекарі представили на ній книги лауреатів Шевченківської премії та твори білоцерківських письменників. Працівники бібліотеки зробили оригінальні книжкові закладки-сердечка, які ніби запрошують до прочитання поезій.


На зустріч з прекрасним ліричним словом до книгозбірні завітала юнацька аудиторія БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК». Старшокласники прослухали цікаву інформацію про традиції святкування дня закоханих у різних країнах світу.


А потім почали читати вірші… Ліричні твори вразили школярів щирістю образів, які оповідають про радісні і гіркі миттєвості кохання.





«Коханню всі віки підвласні» – цей крилатий вислів давно всім відомий… Із привітальними сердечками-валентинками прийшли до філії №3 учні 3-А класу разом з класоводом Людмилою Саранчук.



Казки і сьогодні стали бібліотекарям у нагоді. Спляча красуня, Попелюшка, Рапунцель, Білосніжка, Красуня і Чудовисько, принцеси у стоптаних черевичках, Русалонька. Юні книголюби оповідали, що добрі герої цих казок через щире серце змінювали інших, перемагали злі чари, змушували ставати лагідними і ніжними, навчали товаришувати. Бо кожна з цих казкових історій зігріта любов’ю.



А чи можливе свято без ігор? Безперечно, що ні. «Знайдіть десять розбіжностей», «Упізнай по черевичку», «Комплімент»



 – так змагалися юні Ромео і Джульєтти в День всіх закоханих.







0 коммент.: