Постачальник щастя №1

Цікаво, гамірно, весело в книгозбірні №3 у дні літніх канікул, бо тут щодня з користю для себе відпочивають учні пришкільного табору «Світанок» БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК».


12 червня для юних книголюбів бібліотекарі провели відеознайомство з художником-ілюстратором Євгенією Гапчинською «Постачальник щастя №1», яка розповіла про свій життєвий і творчий шлях. Дітей привабила виставка-інсталяція «Вона дарує щастя», на якій були представлені книги Р.Дала «Матильда», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Джеймс і гігантський персик», обкладинки для яких створила художниця. 


Зацікавила маленьких відвідувачів і сувенірна продукція, яка створена за малюнками Гапчинської. 


Виконані у «дитячій» манері, на диво життєрадісні та світлі, персонажі її творів ­– маленькі, кумедні, зворушливі чоловічки – надзвичайно привабливі. Сама художниця називає себе «постачальником щастя №1», тому що її творчість повертає глядачів у світ дитинства, повного радості та любові. 

Не обійшлося сьогодні і без бліц-вікторини по книзі Льюса Керролла «Аліса в Дивокраї». Запитаєте чому? Даємо відповідь. У видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» вийшли книги вищезгаданого автора, які ілюстровані пані Євгенією. Про ці твори діти продивилися відеоряд. 



А потім всі присутні переглянули книги та віртуально побували у виставковій залі художниці, яку заслужено називають галереєю щастя.



0 коммент.: