Червень… Літечко прийшло!

Червень… Літечко прийшло! Принесло із собою прекрасні, залиті сонячним сяйвом дні і, звичайно, канікули! Від цієї думки так радісно на душі. Бо літо – це як цікаві й неймовірні пригоди. А хіба ж вони можливі без книги і бібліотеки!


З 4 по 21 червня бібліотека-філія№3 радо буде приймати у своїх стінах пришкільний табір «Світанок» БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК», у якому відпочиватимуть школярі не лише вищеназваної школи, а й учні БЗШ№7, БСШ№9.



4 червня у книгозбірні відбулося традиційне відкриття літніх читань «Літо, сонце, канікули!», на яке завітали хлопчики і дівчатка містечок «Ластів’ята» та «Усмішка». Працівники бібліотеки ознайомили присутніх з книжковими новинками. Юні читачі захоплено розповідали про свої улюблені книги, правильно називали не лише головних героїв художніх творів, але й їх авторів.



Усім давно відомо, що літо – прекрасний і безтурботний час радощів, сонця і незвичайний простір для творчості. «Солодкий смак дитинства» – під таким гаслом відбувся і вернісаж дитячої творчості.



Безтурботні відчайдухи активно малювали свої мрії та бажання, друзів і квіти, море і пальми, метеликів і райдугу. Отримавши гарну насолоду від творчого процесу, представили свої маленькі шедеври.




О 14 годині працівники бібліотеки завітали на урочисте відкриття пришкільного табору «Світанок», яке відбулося у актовій залі БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК». 




Колоритні танці, чудові вірші, веселі пісні, яскравий флешмоб «запалили» зал. 

Бо інакше і бути не могло. Адже пора дитинства – чудова й неповторна.

0 коммент.: