Дівчатка, такі дівчатка

Картинки по запросу фото роботи гапчинська

Сьогодні за ініціативи ООН у світі відзначається Міжнародний день дівчаток. Мета цього Дня досить серйозна – привернути увагу світової громадськості до соціальних проблем і нерівності, з якими зіштовхуються дівчатка в усьому світі, пов’язаних безпосередньо з їхньою приналежністю до жіночої статі.
За даними ООН, сьогодні у світі проживає понад мільярд дівчаток.

Десять чудових якостей, які роблять дівчаток у всьому світі особливими.

Життєлюбні
Картинки по запросу фото роботи гапчинськаТак, усі дівчатка абсолютно щасливі від того, що живуть, творять, дихають і люблять. Вони вміють насолоджуватися кожною миттю. А коли їм стає сумно, вони просто посміхаються собі, світу, оточуючим людям і з гордо піднятою головою йдуть далі.





Чуйність
Похожее изображениеСправжня дівчинка ніколи не пройде повз голодного кошеняти чи дитини, яка плаче. Вона поділиться улюбленою шоколадкою, булочкою або іграшкою.







Краса
Похожее изображениеДівчатка найкрасивіші! Вони вміють гіпнотизувати поглядом, обеззброювати посмішкою і підкорювати серця однією фразою. У них є щось магнетичне і це змушує мільйони чоловічих сердець битися частіше!






Таланти
Похожее изображениеЗа красивими очима і посмішкою завжди ховається багатий внутрішній світ. Дівчата вміють шити, в'язати, танцювати, малювати картини, писати книги, створювати сайти, вести блоги і багато іншого. Одним словом, вони дуже талановиті!




Терплячість
Картинки по запросу фото роботи гапчинськаПогодьтеся, адже ця якість властива всім дівчаткам без винятку. У більшості випадків тренування терпіння допомагає стати сильнішими, розумнішими і знайти своє місце під сонцем.






Щедрість
Картинки по запросу фото роботи гапчинськаДівоча душа щедра! Вона роздає поцілунки, посилає позитивні флюїди оточуючим, а ще не скупиться на найніжніші і красиві почуття. І, звичайно, дівчинка з радістю поділиться із вами шматочком тістечка або косметикою.





Турбота
Картинки по запросу фото роботи гапчинськаВід природи всі дівчатка хочуть про когось піклуватися. Вони це вміють і майже ніколи не передають куті меду. Хіба, що в тих випадках, коли дуже сильно когось люблять.






Креативність
Картинки по запросу фото роботи гапчинськаІноді вона межує із безумством, але для гарного результату це цілком прийнятно. Зате кожна дівчинка знає мільйон і один спосіб створення святкового макіяжу за 5 хвилин.






Сміливість
Картинки по запросу фото гапчинська алісаУ цьому дівчатка нічим не поступаються хлопчикам! Так, вони часто зізнаються у власних страхах, але потім просто беруть і роблять. Без зайвих слів, але іноді з істерикою.






Віра
Картинки по запросу фото роботи гапчинськаА ще дівчатка завжди в щось вірять. У те, що скоро настане мир у всьому світі, що єдинороги існують, що зубна фея допомагає діткам, коли у них випадають молочні зуби, що кожна людина наділена талантом і умінням любити...





Підсумовуючи, можна сказати лише одне: дівчатка, ви особливі, найкрасивіші, розумні, милі, рішучі і неймовірні. Зі святом!



0 коммент.: