Професії в загадках




14 березня у бібліотеці відбулася гра- квест «Професії в загадках», яка, за задумом працівників філії, має допомогти краще орієнтуватися в безмежному світі професій. Учасниками цього захопливого дійства були учні 3-4 класів ГПД БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК». Поки це ще маленькі школярі. Але швидко пливуть роки, закінчиться шкільне навчання. Тоді для кожного настане час вибору професії – тієї, до якої є цікавість, здібності, «лежить душа». Адже кожна людина прагне обрати для себе одну і присвятити їй усе життя.
Щоб здійснити свою заповітну мрію, слід якомога більше дізнатися про різні професії вже зараз. Шлях до будь-якого покликання починається з дитинства, зі шкільної лави.
Школярі розділилися на дві команди. Вибрали капітанів. І гра розпочалася!




«Кіт у мішку» дав зрозуміти, що вибір професії – дуже відповідальна справа.




Щоб в кінці подорожі скласти картинку-пазл і дізнатися про найголовнішу для них професію вже сьогодні, учасники повинні були пройти всі зупинки-етапи: «Конкурс ерудитів» («Загадкове віяло), «Впізнай професії за знаряддями праці» («Підказка у валізі»), «Докажи словечко», «Професії відомих людей» («Вся справа в капелюсі»), «Професія у прислів’ї», «Відгадай кросворд та пройди лабіринт».










Весело і гамірно було сьогодні у бібліотеці! В кінці діти згодилися, що
Всі називають головною
Одну професію – школяр!
І що із старанних, сумлінних школярів виростають справжні професіонали своєї справи!










0 коммент.: