Читаємо, граємося, навчаємося


12 березня для  читачів-учнів2-Б класу (класовод Валентина Заступець) БНВО « ЗОШ №15 – ДЮСОК» пройшла  журнальна палітра «Читаємо, граємося, навчаємося», метою  якої було знайомство школярів з дитячими журналами та формувати уміння знаходити цікаву і корисну інформацію  з періодичних видань.
 Бібліотекар філії №3 Юлія Сидоренко розповіла другокласникам  історію створення журналу  «Малятко», якому в січні 2020 року виповнилося 60 років. Уявіть, скільки дівчаток і хлопчиків були за цей час його читачами! Серед них, можливо, були  дідусі, бабусі, матусі, татка школяриків.
«Малятко» тішить читачів віршами, оповіданнями, загадками, саморобками, розмальовками. Традиційні його рубрики: «Незабутні  маляткові друзі», «Калинчене віконце», «Прочитай сам».
 «В гостях у казки» – яскравий барвистий пізнавальний журнал. На його сторінках є все, що потрібно  для гармонійного розвитку дитини: цікаві казки з красивими ілюстраціями, розвивальні завдання, саморобки,кулінарні рецепти для приготування разом з мамою.
«Смайлик». У журналі  вміщені  сканворди, лабіринти, головоломки, міркувалки, шифрограми, вивчення англійської, крилаті фрази, орігамі.
  Під час  заходу учні зрозуміли, що читання періодики допомагає у навчанні, вчить логічно мислити, відкриває таємниці навколишнього світу, дає можливість весело і змістовно провести час, навчає робити  красиві  витвори своїми руками.
  



0 коммент.: