9 лютого весь світ святкує Міжнародний день піци.
Багато країн розробили свої національні варіанти піци. Так у Індії до неї додають маринований імбир, фарш із баранини і соєвий сир. У Японії їдять піцу з вуграми й кальмарами, у Пакистані – з гострим карі. Мешканці Коста-Ріки віддають перевагу піці з кокосами, а бразильці – піці із зеленим горошком.
А ось українці мають свої рецепти: швидкі
і прості, а так смачно можуть нагодувати всю родину. В цьому нашим читачам гарно
допомагає добірка періодичних видань, які вміщують кулінарні рецепти: «Добра
кухня», «Добрые советы», «Единственная»,
«Жіночий порадник», «Кулинария», «Люблю
готовить!», «Рецепти господині», «Смачно!», «Хозяйке на заметку».
Піца на сковорідці від нашої колеги – Наталії Добровольської
5 столових ложок муки
2 столові ложки сметани
1 яйце
сіль
Начинка на ваш смак. Піцу можна випікати і у духовці.
Спробуйте
зробити цю смакоту і ви.

Дякуємо Наталії Добровольській за рецепт! Вже занотували!Нумо готувати!
ВідповістиВидалитиГотуйте і нас запросіть!
ВідповістиВидалити