У 1996-му році у Відні на плановій конференції однієї поважної організації під назвою
International Egg Commission – «Міжнародна яєчна комісія» її делегатами було запропоновано встановити
щорічне свято для цього славного продукту – Всесвітній день яйця. Днем святкування цього смачного свята
була обрана друга
п’ятниця
жовтня.
Звичайно ж це свято ще не стало офіційним святом для всіх без
винятку шанувальників і любителів яєчні і омлетів, сирників і запіканок, а
також і інших кулінарних страв, де одним з основних інгредієнтів є яйце.
Яйце і його похідні зараз активно використовуються не тільки в харчовій промисловості, але й в медицині, косметології, і навіть деякі будівельні технології не обходяться без використання цього благородного продукту.
Яйце і його похідні зараз активно використовуються не тільки в харчовій промисловості, але й в медицині, косметології, і навіть деякі будівельні технології не обходяться без використання цього благородного продукту.
У яйці містяться антиоксиданти, мінерали і вітаміни, безліч інших
необхідних організму речовин.
У цей поживний та славний день – Всесвітній день яйця, ми приєднуємося до привітань і
поздоровлень на адресу всіх любителів цього зручного і корисного продукту.
Бажаємо Вам приємного апетиту і задоволення, здоров’я та радості!
Немає коментарів:
Дописати коментар