Чай духмяний, запашний.
Хворобу зцілить, і як на те
Навіть втому прожене.
Сил нових він додає,
Друзів всіх за стіл зове…
І з подякою весь світ
Славить чудо-еліксир!
На вулиці холодна осінь… Немає нічого
кращого в таку погоду як заварити великий чайник запашного
чаю та запросити на гостини друзів, перетворивши частування на свято. Тоді
напій буде корисним не тільки для тіла, але й для душі. Не дивно, що в Японії
чаювання розглядають як внутрішнє очищення, що допомагає досягти гармонії,
спокою і душевної рівноваги. "Кожним ковтком потрібно насолоджуватися. Це
допомагає швидше забути про неприємності і налаштуватися на краще", -
радять японці.
23 вересня до фітовітальні
«Здоров’я від природи» на чашку цілющого чаю ми запросили наших друзів-читачів
клубу «Надія». Цікаві факти про чай, рецепти
смачного і корисного напою, теплі та щирі історії із журналу
«Жінка» й горнятко запашного трав’яного чаю створили атмосферу спокою та
затишку.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
0 коммент.: