Модна читанка

Похожее изображениеУ телесезоні осінь 2017 – зима 2018  років багатосерійний фільм «Школа», виробництва «1+1», став найбільш рейтинговим серіалом на українському телебаченні. Мільйони глядачів стежили за його героями, поділяючи їхні переживання й перші закоханості, співчуваючи труднощам.

Картинки по запросу фото книга купріян ольга щоденник лоли

Для справжніх фанатів «Школи» - книжка-приквел «Щоденник Лоли», написана відомою дитячою письменницею Ольгою Купріян – розповість передісторію першого сезону серіалу.
Через які випробування пройшла Лола на шляху до своє популярності? Чим переймається 15-річна дівчина, втративши коханого й опинившись через нього у дуже складній ситуації? Чому відома блогерка так не любить школу? Дізнатися про потаємне життя Лоли можна з її секретного щоденника.


Картинки по запросу фото книга купріян ольга щоденник лолиВідвертий, провокативний – «Щоденник Лоли» написаний у кращих традиціях сучасної літератури для підлітків. Книжка розкриває проблематику, з якою стикаються старші школярі, проговорює низку важливих тем, допомагаючи читачеві знайти вихід з аналогічних ситуацій.
Інтерв’ю з письменницею Ольгою Купріяновою про написання «Щоденника Лоли» можна прочитати в журналі «Однокласник» №10 (2018) у рубриці «Модна читанка».

0 коммент.: