Люди, що змінили хід історії



 Революція Гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року. Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людяності та гідності.



22 листопада в ДНЗ БЦ ПТУ ім.П.Р.Поповича пройшла година-спомин «Люди, що змінили хід історії». Бібліотекарі познайомили юнаків з історією боротьби проти насилля, несправедливості, розповіли  про особистий подвиг героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя заради нової України. Все це – серед матеріалів виставок «Сторінками Революції Гідності» та "Небесна сотня. Герої не вмирають". Доповненням до огляду був документальний фільм «Майдан. Чорновий монтаж».



«Душу й тіло ми положим за нашу свободу», – ці рядки гімну у дні Єврореволюції стали пророчими. З ними вистоювали морозні ночі Революції Гідності, з ними йшли голіруч на озброєних силовиків, з ними протистоять підступному російському агресорові.
Ми мусимо пам’ятати про цих мужніх людей, робити все можливе, щоб подвиг героїв Небесної сотні не був марним.
В кінці заходу всі присутні хвилиною мовчання пам’янули випускника училища Павлушу Сергія, що загинув на сході України. До меморіальної дошки учні поклали квіти.
Світла та вічна пам’ять воїнам, які віддали життя за Україну.
Герої не вмирають!




0 коммент.: