Їжачкова комора



 Світ природи цікавий і неповторний. Ніхто не може бути бай дужим ні до рослин, ні до тварин, ні до чистоти повітря і води. Все, що нас оточує, таке цікаве, а таємниці його безмежні. І кожен хоче пізнати світ. А все тому, що людина невіддільна від природи.
 У сонячний літній день 19 червня для групи «Білочка»  ЗДО №29 «Барвінок» та містечка «Дзвіночки», пришкільного табору "Квіткова країна" , що діє на базі БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК  пройшла природознавча мандрівка «Їжачкова комора».


Діти з захопленням прослухали розповідь  бібліотекаря Юлії Сидоренко про літні місяці, а також про звірят, які живуть у лісі. З оповідання «Осиротіле їжаченятко» малюки зрозуміли, що їжаченяті  найкраще вернутися до рідного лісу де  воно швидко  навчиться добувати їжу й виживе.
Дітки дослухалися до поради ніколи не приносити з лісу додому ні тваринок , ні птахів , а інша річ, коли вони поранені  і їм потрібно надати допомогу.
Юлія Петрівна познайомила дітлахів з творами Григора Тютюнника,  Оксани Іваненко, Світлани Кісар, Софії Прокоф’євої, Лесі Мовчун в яких розповідається про їжачка.
Діти прийняли участь у грі «Меню для їжачка» « та у грі «Комарик», виявивши свою кмітливість.


0 коммент.: