Квіти – усмішка природи



2 жовтня фахівці книгозбірні для широкого загалу користувачів провели квітковий день «Квіти – усмішка природи». У читальній залі гостинно зустрічали відвідувачів кімнатні квіти: сенполія і диффенбахія, кордиліна і шефлера, бегонія і строманта, заміокулькас і фітонія, драцена і монстера, спатифіллюм і фікус. Про кімнатні рослини і йшла сьогодні мова.


Присутні на заході охоче ознайомилися з книжковою виставкою, переглянули викладку періодичних видань. Цікаві історії виникнення назв квітів, як, куди і у що їх пересаджувати, яка землесуміш необхідна тому чи іншому виду дізналися поважні пані від працівників бібліотеки.




Як би добре не була облаштована квартира чи будинок, вона буде іще затишнішою і привабливішою, якщо в ній ростимуть кімнатні квіти. Вони не тільки створюють затишок, прикрашають інтер’єр, але і формують загальний стиль житла.


Багатьох шанувальників кімнатних квітів через недостатню обізнаність чекає невдача: замість того, щоб рости і квітувати, рослини хворіють і гинуть. Що ж робити? Як забезпечити необхідні умови квітам? Відповіді завжди можна отримати, маючи на «озброєнні» чудові часописи, які є у фонді книгозбірні: «Дім, сад, город», «Домашние цветы», «Цветы в доме», «Любимые цветы», «Цветник», «Магия цветов».


Аматори, любителі, шанувальники кімнатних квітів! Якщо ви маєте досвід  вирощування тих чи інших видів рослин, скористайтеся гарною можливістю. Знайдіть однодумців серед користувачів бібліотеки-філії№3!



Адже квіти одне з найпрекрасніших творінь природи.




0 коммент.: