Слухай сьогодні – плануй завтра



   Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень в житті.
   Профорієнтація – це система заходів, які допомагають  усвідомлено вибрати майбутню професію. З цією метою працівники біюліотеки 11 березня провели профі-правовий челендж «Слухай сьогодні – плануй завтра» для учнів 9-А класу БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК» (викладач Світлана Полінога).


   Під час розмови присутні дізналися про різноманітність професій, отримали інформацію про білоцерківський центр зайнятості. Бурхливе обговорення викликали  професії, що вже набули широкої популярності в Україні та абсолютно нові для ринку праці, такі як: нанодієтолог, продукт-менеджер із розвитку RTB, гідропонік, вальвеолог та ін.


   Дев’ятикласники взяли активну участь у конкурсах: «Відгадай професію за описом», «Розшифруй назви професій», «Бліц-опитування», «Анаграмма», «Склади прислів’я».




   Бібліотекарі провели огляд сайтів з профорієнтації «Ким бути?». Учні мали змогу переглянути відео «Професії майбутнього, щоб ти не залишився на вулиці» та ознайомилися з тематичною викладкою літератури.


 Отримана інформація допоможе учням у самовизначенні при виборі професії.
                                                                             



0 коммент.: