Viva піца!
Багато країн розробили свої національні варіанти піци. Так у Індії до неї додають маринований імбир, фарш із баранини і соєвий сир. У Японії їдять піцу з вуграми й кальмарами, у Пакистані – з гострим карі. Мешканці Коста-Ріки віддають перевагу піці з кокосами, а бразильці – піці із зеленим горошком.
А ось українці мають свої рецепти: швидкі і прості, а так смачно можуть нагодувати всю родину. В цьому нашим читачам гарно допомагає добірка періодичних видань, які вміщують кулінарні рецепти: «Добра кухня», «Добрые советы», «Единственная», «Жіночий порадник», «Кулинария», «Люблю готовить!», «Рецепти господині», «Смачно!», «Хозяйке на заметку».
Дякуємо Наталії Добровольській за рецепт! Вже занотували!Нумо готувати!
ВідповістиВидалитиГотуйте і нас запросіть!
ВідповістиВидалити