7 ненудних книжок про школу і шкільний вік українською

Дорогі старшокласники!

Топ- 10 книжок з відповідями. Підбірка важливої підліткової прози ...

Незважаючи на те, що у вас зовсім мало вільного часу через навантаження уроками, підготовкою до екзаменів, відпочинок все ж необхідний. Працівники бібліотеки-філії №3 пропонують вам 7 ненудних книжок про школу і шкільний вік українською мовою.

Вгору сходами, що ведуть униз Кауфман Бел купити у ВСЛБел Кауфман «Вгору сходами, що ведуть униз»
Цього року співчутлива і весела міс Баррет, грізний Мак Гейб, сором’язлива Віван Пейн і жартівник Лу Мартін заговорили українською. «Нехай це стане для вас викликом», як кажуть у школі Калвіна Куліджа – ще раз посміятися і поплакати разом із ними.




Диваки і зануди — ВікіпедіяУльф Старк «Диваки і зануди»
У дванадцять років життя, схоже, не буває нормальним. У новій школі суцільні проблеми: власна мама здатна забути про твій день народження, її бойфренд страшенно занудний, улюблений пес зник, а кохання просто катастрофа… Зрозуміти, здається, здатен лише дивакуватий дідусь. А, може, не лише він.



Купити книгу Хлопчик, який переплив океан у кріслі (Лара Вільямсон ...Лара Вільямсон «Хлопчик, який переплив океан у кріслі»
Тато ніколи нічого не пояснює до пуття. А тут іще й підозрілий переїзд, і щось трапилося з татовою дівчиною, і ще купа див. Бекетові доводиться розбиратися з братиком, шкільним проектом і детективно заплутаними сімейними стосунками.



Купити книгу Риба на дереві (Лінда Муллалі Гант) - 978-966-942-232 ...Лінда Муллалі Гант «Риба на дереві»
Еллі має дивовижну фантазію, здібності до малювання і до математики, а от із читанням у неї великі проблеми. Ніхто не в курсі про дислексію (невміння читати), тож на початку це трагедія. Але виявляється, у ній можна віднайти джерело власної суперсили.




Вище за небо Гаґеруп Клаус купити у ВСЛКлаус Гагеруп «Вище за небо»
Марі ненавидить і власне ім’я і власне тіло, і чемненьких та чистеньких «дітей-ангелів». У неї виходить порозумітися лише зі старенькою вчителькою – котра й сама не подарунок.





ᐉ Книга Джеймс Паттерсон «Середня школа. Найгірші роки мого життя ...Джеймс Паттерсон, Кріс Теббетс «Середня школа: найгірші роки мого життя»
У Рейфа все складається так недолуго, що він вирішує діяти відповідно: порушувати всі можливі правила. І що з такої операції може вийти?





Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв Пуї Жан-Бернар ...Жан-Бернар Пуї, Серж Блох, Анн Бланшар «Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв»

Цих знаменитих людей вивчають у школі і ставлять у приклад неслухам. Але придивишся, якими вони самі були у підлітковому віці… І відкривається купа цікавого!

0 коммент.: