Книги, які роблять вас щасливими

  Вимушений карантин – час цікавого, який можна провести корисно. Звичайно на першому місці у  школярів виконані домашні завдання. А ще можна розпочати нове хобі, про яке давно мріяли: навчитися вишивати, освоїти різні  види швів, щоб у майбутньому створити свій маленький шедевр. Відвідати он-лайн виставки та здійснити віртуальні тури музеями світу. І звичайно, не забуваємо про книги.
Для ефективного використання часу під час карантину бібліотекар філії №3 Юлія Сидоренко  он-лайн радить  школярам звернути увагу на  такі книги:
«Привіт, це я» Ніни Елізабет Грьонтвердт.


Головна героїня твору –Уда.  Вона розповідає про все на світі –  про себе, про батьків і сестричку Ерле, про найкращу подругу Геллє. А коли життя летить шкереберть, а світ здається ворожим?
Чи зможе  Уда зрозуміти, що  часто між любов’ю та ненавистю пролягає тонка межа?
І’мя видатної канадської письменниці Люсі- мод Монтгомері (1874-1942) мало відоме українським читачам, проте її її книжки вже понад століття користовуються величезним успіхом  у всьому світі.  В основу роману «Енн із Зелених Дахів» (1905) покладено дитячі спогади письменниці.


Події цієї чудової  книжки відбуваються в далекій Канаді, на острові Принца Едварда. Немолоді вже брат із сестрою, Метью й Марілла Катберти вирішили взяти із сирітського притулку хлопця, котрий міг би допомагати їм у господарстві. Проте їхньому здивуванню не було меж, коли виявилося, що замість хлопця до них прибула руденька дівчина…
Книга «Що приховує Кара Вінтер?» Аніки Харпер розповідає про підлітків Корнуольського коледжу, де навчаються діти з найбагатших і найславетніших родин Англії.


 Саме тут вони  вчаться бути дорослими.  Мрія Кари Вінтер потрапити до коледжу здійснилася і лише таємниця, яку  дівчина оберігає сильніше, ніж будь-яку коштовність, не дозволяє дівчині повністю насолоджуватись життям. Що ж це за таємниця?
Всі твори дуже захоплюють, зверніть на них увагу.



0 коммент.: