Розмаїний світ розваг

Диво дивне: наразі карантин, звичні речі стали ніби приглушеними і, навіть, свята видаються наче за склом. Проте, насправді це не так! Бо на вулиці весна вповні, все квітне, буяє, щебече, небо високе та особливо ясне, пахощі садів зачаровують. І цей час у нас у всіх пов’язаний із світлим Христовим Воскресінням. Попри вимушені обмеження, ми дочекалися найкращого часу не лише для природи, а й для людини, яка вірить, надіється і любить.

Сценарій на Великдень для дітей: ігри та конкурси | ВСЕ - сайт ...

І що б ви думали роблять такі люди у цей час? Правильно: печуть паски, фарбують яйця, а філія№3 для вашого родинного дозвілля підготувала веселі розваги. Скористайтеся ними наразі!

«Катання яєць»
На підстилці, розстеленій на землі, розкладають іграшки, сувеніри, писанки та інші сюрпризи. Встановлюється дерев’яний або картонний жолоб-«каток». Діти по черзі підходять до «катку» і котять яйце-битку( можна використовувати одне яйце або різні для кожного гравця). Виграшем стає той предмет, якого торкнулося яєчко.

 На Волині при храмі УПЦ провели великодні розваги для дітей | УНІАН

«За двома зайцями»
Покласти поряд дві крашанки. Потрібно третьою потрапити так, щоб яєчка покотилися в різні боки. Виграє той, хто вдарить найбільш влучно, тобто у кого дві крашанки розлетяться на більшу відстань одна від одної.

 Великодні розваги у дитячому садку - 16 Квітня 2018 - Офіційний ...

«Шапки»
Вибирають ведучого, всі гравці відвертаються. Ведучий ховає яйце під однією з шапок. Гравці по черзі намагаються відгадати, під якою саме. Ведучий піднімає ту шапку, на яку вказує гравець. Хто з гравців вгадав, той стає ведучим.

«Знайди яйце»
Дорослі ховають в різних місцях яйця із сюрпризами – картонні, пластикові, склеєні конвертики у формі яєць з маленькими призами. Діти за командою починають шукати їх і збирати призи.

 Великодні ігри з яйцями для дітей | Сайт Олесі Елві

«Угадування яєць»

Один гравець ховає в руках за спиною своє яйце і яйце суперника. Суперник повинен відгадати, в якій руці знаходиться його яйце. Якщо ж відгадає – забирає два яйця, якщо ні – віддає своє.

0 коммент.: