Айн! Цвай! Драй!..


2017-2018 навчальний рік – Рік німецької мови в Україні та української в Німеччині. 9 лютого у бібліотеці-філії№3 відбувся День інформації «Німеччина: культура, мова, традиції». 


Бібліотекарі для користувачів різних вікових категорій підготували ряд масових заходів на всі смаки і вподобання.






Розпочався День з інформаційного екскурсу «Звичаї і звички німців у житті і побуті», який відвідали учні 6-х класів БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК» з викладачем німецької мови Ларисою Богінською.



У читальній залі книгозбірні широкому загалу відвідувачів представлена книжкова викладка художньої літератури «Читай німецькою!».


Для старшокласників працівники бібліотеки провели коментований огляд «Вітражі мудрості – словники», де були представлені ці видання в таких номінаціях: найбільший, найменший, найважчий, найновіший, найстаріший. 


Юнь із задоволенням читала афоризми в оригіналі та робила їхній переклад.


Школярі середньої ланки БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК»  разом з туристичною бібліоагенцією філіалу№3 познайомилися з найцікавішими, найдивовижнішими фактами про країну зразкового порядку – Німеччину.



Учні активно давали відповіді на запитання вікторини-інформини «Мозаїчна Німеччина». А юні хтосики залюбки читали авторські твори «Країни добрих казок». За виразність читання маленькі книголюби отримали визнання в оплесках від своїх ровесників. 


А ще був «Ігровий вікенд», на якому діти скандували, згадували, промовляли лічилки німецькою та українською: «Айн, цвай, драй…». 









Ось так весело, лаконічно,  органічно, креативно пройшов День інформації!



0 коммент.: